Tinerii fac diferența – Interviu cu Stoia Denis

16358411_1223956431029855_731041523_n

Continuăm seria de interviuri din cadrul proiectului nostru ”Tinerii fac diferența„ iar astăzi stăm de vorbă cu membrul CLT Denis Stoia.

1. Spune-ne cateva informatii despre tine. Cine esti si ce pasiuni ai?

Mă numesc Stoia Denis Iulian, sunt elev în clasa a XI-a, profilul matematică-informatică la Liceul Tehnologic Școala Națională de Gaz Mediaș și ocup funcția de consilier în cadrul Consiliului Local al Tinerilor Mediaș. Am pasiuni diverse precum voluntariatul, șahul, fotbalul, istoria dar și altele.

2. De cat timp activezi in CLT si ce te-a atras in aceasta directie a voluntariatului?

Sunt în CLT de aproximativ 3 ani. La început am fost voluntar iar pe urmă am ocupat postul de consilier. Pot spune că voluntariatul este una din marile mele pasiuni. Îmi place foarte mult să ajut societatea, mai ales dacă fac acest lucru cu o echipă minunată, iar colegii mei din CLT chiar sunt cei mai minunați din toate punctele de vedere! 🙂 

3. Ce planuri de viitor ai?

In principiu vreau să merg în Cluj după terminarea liceului, însă nu m-am decis cu exactitate la ce facultate. Pe viitor vreau să continui cu voluntariatul în Medias, dar și în locurile în care am să ajung.

4. Care este proiectul tau preferat dintre cele la care ai participat cu CLT?

Proiectul meu preferat la care am participat în cadrul CLT este cu siguranță „Hrănește un zâmbet”. Pentru cei ce nu știu, este o campanie umanitară de strângere a alimentelor pentru oamenii nevoiași. Este o actțune frumoasă deoarece putem face sarbătorile mai frumoase pentru oamenii defavorizati.

5. Ce parere ai despre orasul nostru? Ce ai schimba la el?

La orașul nostru în primul rând, ca și restul medieșenilor, aș face ceva cu drumurile care sunt încă o problemă. Aș încerca să promovez turismul pentru că orașul nostru are obiective turistice interesante. Iar nu în ultimul rând trebuie să spun că zona centrală Centrul ar putea fi reamenajată într-un mod mai plăcut.

Acesta a fost și interviul de astăzi! Vineri vorbim cu un alt CLT-ist! Ne ”citim” vineri tot aici, pe blog. 🙂

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s