Tinerii fac diferența – Interviu cu Francesca Codoi

hiking

Este vineri, așadar urmează încă un interviu din seria ”Tinerii fac diferența”. Astăzi stăm de vorbă cu membra CLT, Francesca Codoi.

1. Pentru început, aș vrea să te prezinți, spune-ne cine ești?

1.Mă numesc Codoi Francesca şi sunt elevă la Liceul Teoretic „Axente Sever” în clasa a XI-a, profilul matematică-informatică. Principala mea pasiune este voluntariatul, pe care îl practic în cadrul Consiliului Local al Tinerilor. Mă consider o persoană deschisă şi îmi place să încerc lucruri noi.

2. De cât timp activezi în Consiliul Local al Tinerilor și ce funcție ocupi?

Activez în Consiliul Local al Tinerilor de aproximativ 2 ani, mai exact din luna mai 2015, iar tot de atunci ocup funcţia de consilier în cadrul acestuia. Consiliul Local al Tinerilor este un proiect care aduce foarte multe beneficii voluntarilor dar şi tinerilor care participă la proiectele organizate. Un punct forte al CLT-ului este faptul că reuşeşte să creeze legături între oameni diferiţi dar care au un scop şi o pasiune comună. Voluntariatul este o acţiune prin care câştigi foarte multă experientă în situaţii diferite, cunoşti oameni noi şi ai şansa să înveţi lucruri noi.

3. De asemenea, spune-mi două puncte forte ale CLT-ului. 3. Unde te vezi în viitor și care este cel mai important lucru pentru tine?

În viitor, după terminarea liceului, o să urmez o facultate care o să aiba legătură cu profilul la care sunt acum. În acelaşi timp o să continui şi cu voluntariatul în Mediaş dar şi în alte oraşe dacă o să am ocazia.

4. Care este cel mai important lucru pentru tine? 

Cel mai important lucru pentru mine este dezvoltarea mea atât pe plan personal cât şi profesional.

5. Spune-mi 3 argumente pe care le-ai prezenta unui tânăr care ar dori să intre în echipa CLT.

Intrând în echipa CLT, orice tânăr are ocazia să cunoască oameni cu care o să trăiască experienţe noi şi de la care o să înveţe multe lucruri. Acesta o să se dezvolte pe plan personal câştigând foarte multă experientă şi nu in ultimul rând o să se distreze şi momentele petrecute în această echipă o să şi le aducă aminte toată viaţa.

Am terminat cu interviurile pe săptămâna aceasta însă revenim luni cu un nou interviu! Tot aici pe cltmediasblog.wordpress.com

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s