Tinerii fac diferența – Interviu cu Mihai Surdu

tinerii-fac-diferenta-2

Dacă este luni atunci este timpul pentru un nou interviu. V-am pregăit un interviu foarte interesant cu Mihai Surdu, fost participant la X Factor și actual student la SNSPA.

1. In primă fază te rog să te prezinți

Bună,numele meu este Surdu Mihai Ioan și sunt student la SNSPA (Școala Națională de Studii Politice și Administrative)

2. Spune-ne cate ceva despre pasiunile tale. Ce-ți place să faci în timpul liber?

Sincer, îmi place când am timp liber să desenez, să citesc cărți din literatura de specialitate: din domeniul psihologiei,sociologiei,politicii,informaticii etc. Îmi place să vizitez locuri noi,să particip la cursuri de debate,să ma plimb prin parcul Herăstră și să mai merg la karaoke când sunt cu prietenii de facultate.

3. Cum e viata de student la SNSPA?

Viața ca student la SNSPA nu este din multe puncte de vedere ușoară. Euca student la sociologie am foarte multe proiecte,multe sinteze de redactat,cîteodată chiar anchete de teren dar îmi par foarte utile. Nu mai este ca în liceu unde am luat ceva de pe ,,Wikipedia,, și tema sau referatul este gata. Trebuie să te documentezi foarte mult,de exemplu pentru ultima lucrare am avut peste 20 de referințe din lucrări academice plus că nu ai voie să plagiezi, deoarece te poate exmatricula dacă materia la care trebuie să  predai proiectul este serioasă. Pe de altă,relația profesor-student este mai expansivă, poți să faci foarte multe lucruri alături de profesori.

4. Stiu ca iti place politica. Cum comentezi cele intamplate in utlimele zile?

Sincer,nu am foarte multă experiență în politică. Sunt doar de câteva luni într-o afiliere a PNL-ului,dar începe tot mai mult să îmi placă.Opinia mea față de ce se întâmplă în România la ora actuală cu privire la legea grațiereii este că mulțimea care se adună pe străzile Bucureștiului nu se va da bătută asa de ușor,văzând că până și președintele Klaus Iohannis este alături de ei. În principal cred că legea se va suspenda. Iar pe plan mondial,cred că S.U.A alături de noul ei președinte Donald Trump va juca un rol foarte important și controversat în același timp,acum cu legea împotriva musulmanilor care nu au mai intrat în țară,dar și din pricina altor lucruri.

5. Ce parere ai despre Consiliul Local al Tinerilor?

Legat de Consiliul Local al Tinerilor, am văzut că încă desfășoară activitățile precum „Hrănește un zîmbet” am văzut că a apărut și prima ediție a „Galei Voluntarilor” și sper ca pe viitor să fie la fel de uniți,cu proiecte noi și cu voluntari cît mai devotați.

Atât și pentru astăzi. Revenim miercuri cu un nou interviu. O să vorbim cu încă un membru al Consiliului Local al Tinerilor. Ne revedem pe blog! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s