Tinerii fac diferența – Interviu cu Darius Olaru

life-starts-all-over-again-when-it-gets-crisp-in-the-fall

Am revenit cu seria noastră ”Tinerii fac diferența” după ce am luat o pauză de câteva zile în semn de solidaritate pentru persoanele care au ieșit în stradă pentru a-și exprima părerea. Astăzi stăm de vorbă cu Darius Olariu în timp ce pentru miercuri am pregătit un interviu interesant cu un membru CLT.

1. Pentru cei care încă nu te cunosc, spune-mi cine ești, care sunt calitățile tale definitorii și cu ce anume te ocupi.

Numele meu este Olaru Darius, sunt jucător al echipei de fotbal Gaz Metan Mediaș, pe postul de mijlocas ofensiv, și am 18 ani. Este echipa de fotbal la care am jucat pentru prima dată în Liga 1. Practic fotbalul de mai bine de 11 ani. Cred că sunt un băiat serios și muncitor, dornic de mai mult întotdeauna iar asta sper să se reflecte și în teren și în viața de zi cu zi.

2.Ce sfat ai pentru tinerii medieșeni care vor să facă o carieră în fotbal și care ai fost primii tăi pași în acest domeniu?

Cred că cel mai bine este să se apuce de la o vârstă destul de fragedă de acest sport și să aibă o pasiune adevărată pentru el. Trebuie să fie conștienți, iar acest lucru e destul de greu în copilărie, că fotbalul îți poate influența viața în cel mai pozitiv mod posibil. Dincolo de pasiune, este și o meserie frumoasă, bine plătită si apreciată de publicul larg. Așadar, îi sfătuiesc să fie cât se poate de serioși, de muncitori, de perseverenți, să încerce de mai multe ori  tot ceea ce își propun pentru că doar așa au garanția că vor reuși. Dar pentru ca totul să fie o plăcere, toată munca este absolut necesar să aibă, așa cum am spus și mai sus, o pasiune adevărată pentru fotbal.

3.Credeai la începutul sezonului că Gaz Metan se ca clasa atât de sus?

Știam că avem o echipă puternică, că avem un lot valoros și că suntem un grup unit. Mă așteptam să fim undeva la limita play-off-ului. Cred că ne vom menține poziția, dar nu este nimic surprinzător. Este rezultatul muncii unei echipe unite și puternice. Așadar, ma așteptam să fim sus.

4.Care este obiectivul tau principal în fotbal?

Poate că e un clișeu, dar obiectivul meu este să ajut echipa, să joc bine și să mulțumesc publicul, dar în primul rând pe mine însumi. Pe termen scurt îmi doresc să performez și să fiu mereu în primul unsprezece, apoi să devin un om de bază al echipei, iar mai apoi să continui să pot ajuta la rezultate bune, să înscriu multe goluri.

5.Ce alte activități te preocupă?

Fiind fotbalist, pe lângă sportul acesta propriu-zis, mă preocupă toate celelalte sporturi. Mă pasionează tot ceea ce înseamnă în mișcare. Îmi place tenisul de masă, baschetul, handbalul dar și pescuitul. Fiind un exponent al tinerei generații, aș minți să spun că nu îmi plac jocurile pe calculator. Dar și acolo vorbim tot de jocuri sportive, cel mai des jocuri cu inscripția fotbal.

6.În final aș vrea să îmi spui ce ai schimba la municipiul nostru și dacă te vezi stabilit aici în viitor.

Văd că lucrurile deja se mișcă în Mediaș și asta mă bucură. Cred că dacă aș avea vreo propunere de schimbare în bine a orașului, primul destinatar ar fi colegul meu Ionuț, care este consilier local. M-aș bucura să se investească puțin mai mult în sport, să se reînființeze echipa puternică de baschet pe care am avut-o acum câțiva ani, iar centrele de copii și de juniori să nu fie uitate. Nici la fotbal, nici la baschet și nici la alt sport.E de fapt tot ceea ce își dorește cu adevărat toată lumea. Pentru un fotbalist este foarte greu să spună unde vrea să ajungă, în ce oraș. Referitor la partea a doua din întrebare trebuie să spun că fiecare fotbalist vrea să ajungă la o echipă cât mai bună. Dacă la Mediaș se va investi mai mult în echipa de fotbal, iar aceasta va deveni mult mai puternică, iar fotbalul romanesc se va îmbunătăți exponențial și el, ar fi un vis să rămân stabilit la Mediaș.

Cam atât și cu acest interviu însă seria noastră continuă. Tot aici pe https://cltmediasblog.wordpress.com/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s