Seara de film 2019

Consiliul Local al Tinerilor din municipiul Mediaș a organizat în zilele de vineri (28 iunie) și sâmbătă (29 iunie), cea de-a treia ediție a proiectului „Seara de film”.

Cele două proiecții au avut loc pe terasa City Hall Lounge din zona centrală a orașului. Anul acesta, invitații au avut ocazia să vizioneze drama „Nerve” lansată în anul 2016, dar și comedia „Johnny English Strikes Again” (octombrie 2018), partea a 3-a a seriei respective, în care actantul rolului principal a fost Rowan Sebastian Atkinson (Mr. Bean).


ARE YOU PLAYING THE GAME OR IS THE GAME PLAYING YOU?

Nerve (28 iunie): Vee nu știe dacă are curajul de a juca NERVE, un joc online anonim de îndrăzneți. Dar oricine este în spatele jocului știe exact ce își dorește ea, atrăgând-o cu premii drăgălașe și cu un partener fierbinte. Cu Ian în echipa ei, este ușor să fii de acord cu o nouă provocare, Și alta. Și alta… La început, este palpitant, deoarece observatorii îi invită la provocări mai periculoase. Dar brusc jocul devine mortal. Vee și Ian își vor risca viața pentru Marele Premiu, sau vor pierde NERVE?


Johnny English (29 iunie): Noua aventură începe atunci când un atac cibernetic dezvăluie identitatea tuturor agenților sub acoperire activi din Marea Britanie, Johnny English fiind ultima speranță a serviciului secret. Fiind un om cu puține aptitudini și metode superficiale, Johnny English trebuie sa depășească provocările tehnologiei moderne pentru a face ca această misiune să fie un succes.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s