Cea mai mare medie la BAC din oraș | Bianca Nițu face diferența

Tinerii fac diferența

Își amintește că își dorea să fie doctoriță ,,când va crește mare”, deși mulți copii o spun; a trecut apoi prin cântăreață, actriță și traducător, dar s-a întors de unde a plecat. Zilele acestea se îndreaptă spre Facultatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj, dar moartea nu o înspăimântă.
E conștientă că ,,responsabilitatea este cu adevărat imensă, dar în viață fiecare dintre noi este nevoit, la un moment dat, să își asume și astfel de lucruri. Este, într-adevar, o provocare măreață pe care sper sa o pot duce la bun sfârșit.
O caracterizează perseverența, ambiția și… modestia, motiv pentru care nu s-a lăudat deloc cu performanțele proprii.

 

Cel mai bun rezultat din Mediaș la bacalaureat e un titlu care înseamnă foarte mult pentru Bianca Nițu. ,,Mă bucur să văd că munca mea constantă se observă prin rezultatele obținute la bacalaureat și, în general, la școală.
Au fost scurte momente de-a lungul anilor când s-a simțit subapreciată, dar a învățat ,,că este normal ca nu toți să se bucure cu și pentru mine, totuși niciodata nu a vrut să renunțe. ,,Părinții mei mereu m-au sfătuit să cred în mine, să nu pun la suflet și să nu îmi pese de ce spun alții (negativ) la adresa mea și și-a dat seama de importanța sfatului atunci când s-a confruntat cu realitatea.

 

Consideră că ,,fiecare este unic în felul lui, fiecare persoana deține calități și defecte ce o fac diferită.

20049528_1486149151428853_409541528_o

Pe Bianca de acum 4 ani ar sfătui-o ,,să fie mult mai încrezătoare în forțele ei, să spună și cu voce tare ceea ce crede/simte, să nu își mai pună sufletul pe tavă atât de ușor, în fața oricui, iar Biancăi din viitor i-ar cere ,,să nu se schimbe în funcție de cum doresc alții, să se bucure de prezent și de micile gesturi, să nu uite să rămână optimistă și mereu visătoare, deoarece visurile chiar pot deveni realitate dacă ai o voință puternică.

2 gânduri despre „Cea mai mare medie la BAC din oraș | Bianca Nițu face diferența

Lasă un comentariu